Moșul cel bun, la sediul PSD din Piatra Neamț. Aproape 300 de cadouri pentru copii și seniori

Miercuri, 20 decembrie, într-o atmosferă plină de magie și generozitate, sediul PSD din Piatra Neamț a găzduit o acțiuni remarcabilă în cadrul campaniei de fapte bune „De Crăciun, Împreună!”, inițiată la nivel județean de primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț.

Prefectul Adrian Niță, președintele interimar al PSD Piatra Neamț, alături de membrii echipei social-democrate, a oferit nu mai puțin de 275 de cadouri prichindeilor și vârstnicilor din comunitate, aducând un strop de bucurie în această perioadă specială pentru români.

„Cu ajutorul Organizației Municipale PSD Piatra Neamț și a Organizației de Femei a PSD Piatra Neamț, Moș Crăciun nu a fost doar un personaj de poveste, ci un mesager real al bucuriei și solidarității. Prin această acțiune, ne reafirmăm angajamentul de a fi alături de cei în nevoie și de a aduce un zâmbet acolo unde este mai greu de găsit. Sărbătorile sunt un prilej de a împărtăși, de a ne uni și de a arăta că, împreună, suntem mai puternici. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment magic și vă urăm tuturor Sărbători Fericite, pline de căldură și iubire!”, transmite Adrian Niță, președintele interimar al PSD Piatra Neamț.

Putem aduce un zâmbet acolo unde este mai greu de găsit. Sărbătorile nu sunt doar despre daruri, ci și despre timp petrecut cu cei mai puțin norocoși, speranță, unitate. Acesta este scopul principal al campaniei de fapte bune „De Crăciun, Împreună!”, demarată de PSD Neamț în luna decembrie, în tot județul nostru. (link event: https://fb.me/e/1IUDHmS4a )

„Colegii mei, membrii PSD implicați în diverse acțiuni din această campanie deosebită, au conștientizat că ei sunt cei mai câștigați. Pentru că, atunci când dăruiesc, sufletul crește, se umple cu bucurie și cu lumina faptelor bune. Sărbători fericite, tuturor nemțenilor!”, transmite Daniel Vasilică Harpa, președintele social-democraților nemțeni.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate