Moșul și echipa PSD, daruri de Crăciun pentru copiii de la Centrul “Iubire și Speranță” din Roman

Luni, 18 decembrie, a fost o zi deosebită pentru cei peste 30 de copii minunați care frecventează Centrul “Iubire și Speranță” din Roman, dar și pentru social-democrații din municipiu.

Moșul cel bun a poposit mai întâi la sediul organizației, unde și-a umplut tolba de cadouri pentru aceste suflete inocente, de care se ocupă zi de zi, cu dăruire, părintele Popovici. De aici, împreună cu elevi, tineri, doamne și domni din cadrul PSD Roman, a pornit spre Fundație, pentru a pune câte un zâmbet pe fețele prichindeilor și câte o fărâmă de speranță la un viitor mai bun, în sufletele lor.

Prezent a fost și primarul de Târgu-Neamț, Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț și președinte interimar al PSD Roman. De asemenea, acestei frumoase inițiative a Elenei Tabacariu- președinta OFSD Roman, i s-a alăturat și Carmen Elena Nastasă- președinta femeilor social-democrate din județ.

“Cu atitudine pozitivă și dedicare, am creat armonie în comunitatea noastră. Acțiunile speciale au fost ca versurile unei poezii, iar gazda noastră distinsă, Pr. Mihăiță Popovici, a fost dirijorul inimilor generoase. Am reușit să creăm o amintire plină de iubire. Inimile noastre au dăruit cu sinceritate, aducând bucurie și slavă divinității, iar acest gest profund nu caută răsplată”, spune Elena Tabacariu- președinta OFSD Roman.

Copiii au cântat colinde, iar inocența lor a uns cu o bucurie ușor amară sufletele social-democraților. La final, i-au îmbrățișat de musafiri (care nu le erau deloc străini- vin deseori la ei, la centru) și au primit darurile bine-meritate.

Pentru că… fiecare copil merită dragoste, îngrijire și șansa de a visa cu ochii deschiși.

“Doamne, ce copii frumoși și ce părinte dedicat am întâlnit la Centrul >Iubire și Speranță< din Roman! Copiii s-au bucurat de cadourile primite, dar  cea mai mare bucurie cred că am avut-o noi… Ne-au cântat colinde, ne-au zâmbit, ne-au mulțumit și ne-au încărcat cu energie și lumină.

Respect și mulțumiri părintelui Popovici pentru tot ceea ce face, zi de zi, pentru aceste suflete inocente! Copii, să fiți cuminți, să ascultați și să învățati carte, ca să ajungeți oameni mari!”, transmite Daniel Vasilică Harpa- președintele PSD Neamț și președinte interimar al organizației municipale.

Această activitate de suflet a echipei PSD Roman a fost desfășurată în cadrul campaniei de fapte bune “De Crăciun, Împreună!”- o inițiativă la nivel județean a președintelui Harpa, care se derulează pe parcursul lunii decembrie.  (link event: https://fb.me/e/1IUDHmS4a )

Împreună, facem diferența! De Crăciun și în fiecare zi!

Sărbători binecuvântate și mii de mulțumiri pentru altruismul de care dați dovață, dragi romașcani!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate