Municipiul Piatra Neamț va fi gazda Concursului Național de Dans „White Swan ediția II – 2023”

Concursul național de dans „„White Swan ediția II, 2023”” va fi organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț în perioada 26-28.05.2023, oferind astfel şansa celor mai buni dansatori sau gimnaști de a se face remarcați la nivel național, punând accent pe creativitate, originalitatea ideilor, dezvoltarea și evidențierea talentelor.

Competiția este destinată tuturor dansatorilor și școlilor de dans din țară și din străinătate, unităților de învățământ, palatelor sau cluburilor copiilor din țară, asociațiilor sau fundațiilor culturale pentru tineret, cluburilor sportive de dans, formațiilor și ansamblurilor de dansatori începători sau avansați.

Acest eveniment promovează performanța în dans sau gimnastică prin susținerea tinerelor talente, a educației prin dans și sport a copiilor și tinerilor, încurajarea și motivarea celor care doresc să atingă performanță în domeniu, dar si a Școlilor sau Cluburilor în care se pregătesc .

  • Concursul se va desfășura pe durata a 3 zile, în perioada : 26-28 mai 2023
    • CONCURS ONLINE: VINERI (26.05.2023)
    • CONCURS ONSTAGE: SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ (27.05 – 28.05.2023)
    • GALA LAUREAȚILOR: DUMINICĂ (28.05.2023)
  • LOCATIE : SALA DE SPECTACOL A CASEI DE CULTURA PIATRA NEAMȚ

Reprezentațiile vor fi va fi jurizate de specialiști în domeniu: Tatiana Dor Arenkova (președintele juriului), Mona Moldovanu și Cătălin Rusu.

Înscrierile se vor face pe email – [email protected] până în data de 15.05.2023.

Mai multe detalii privind organizarea și regulamentul, pot fi citite aici – click.

Pe această cale facem un apel către firme, manageri, administratori, pentru sponsorizarea evenimentului. Ar fi minunat ca aceste tinere talente să fie recompensate pe măsura eforturilor depuse, dar și mai minunat ar fi să promovăm cultura și să schimbăm în bine viitorul unei generații.

scrisoare-sponsorizare

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate