NEAMȚ: a fugit de Poliție până n-a mai putut stăpâni mașina, lovind un cap de pod. Iată DE CE a refuzat să oprească la semnalul regulamentar

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la efectuarea de semnal regulamentar pentru oprirea în trafic, în localitatea Bâra, a unui autoturism.

Conducătorul auto nu a respectat semnalul polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea. Persoana în cauză, un tânăr de 20 de ani, din Doljești ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul de 20 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate