NEAMȚ: A mers să instaleze un echipament de telecomunicații și a murit în casa clientului

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au fost sesizați, de către un bărbat de 54 de ani, cu privire la faptul că, într-un imobil, din localitatea Icușești, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 58 de ani, din județul Teleorman.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana în cauză este angajat al unei firme de telecomunicații, iar în cursul aceleiași zile, în jurul orei 10:00 s-ar fi deplasat la imobilul bărbatului de 54 de ani, din localitatea Icușești, pentru a instala un echipament de telecomunicații, iar la un moment dat ar fi acuzat stare de rău, fiind găsit decedat.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Totodată, au fost înștiințați și reprezentanții ITM Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate