(NEAMȚ) A venit pe lume acum o lună, dar destinul crud îi fusese hotârât deja, acolo sus…Fetiță decedată la numai 4 săptămâni, în spital. Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Caz sfâșietor în județul Neamț, zilele trecute. O fetiță de numai 4 luni din Vad a murit în spital, cel mai probabil în urma unor complicații. Fusese adusă cu pneumonie și insuficiență respiratorie (potrivit datelor noastre) însă oricâte eforturi s-au depus, micuța s-a stins din viață:

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un copil de 1 lună ar fi decedat într-o unitate medicală.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Inspector Ramona Ciofu, IPJ Neamț.

Potrivit unor surse (neconfirmate în mod oficial), părinții ar fi fost din sfera celor care nu acceptă niciun fel de medicație (oamenii vorbesc despre faptul că ar aparține unei secte), iar din acest motiv au ajuns cu fetița prea târziu la spital. Aceleași surse au declarat că micuța a fost incinerată, la solicitarea părinților.

Dumnezeu să o așeze lângă îngeri!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate