NEAMȚ: Accident rutier cu patru victime

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, echipajele medicale au intervenit în data de 8 aprilie la un accident rutier soldat cu patru victime în satul Țolici:

  • 08.04.2022, ora 20:23, Ţolici, accident rutier cu 4 victime:
  • victimă sex feminin, 19 ani, diagnostic: TCC fără PC prin accident rutier; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ;
  • victimă sex masculin, 24 ani, diagnostic: policontuzionat accident rutier; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ;
  • victimă sex feminin, 19 ani, diagnostic: TCC fără PC prin accident rutier, contuzie umăr stâng; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ;
  • victimă sex masculin, 43 ani, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier; victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ.

IPJ Neamț a transmis un comunicat oficial legat de dinamica producerii evenimentului rutier:

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Petricani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 24 de ani, din Petricani, conducea un autoturism pe strada Cristiana din localitatea Țolici, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț betonat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto și a trei pasageri, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate