NEAMȚ: autoturism versus podeț de beton. Bărbatul aflat la volan a fost reținut pentru mai multe infracțiuni

La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Gârcinuța, în localitatea Gârcina, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 17 noiembrie a.c., în timp ce un bărbat, de 43 de ani, conducea un autoturism pe raza localității Gârcina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un podeț din beton.

Conducătorul auto, din Gârcina a fost condus la o unitate medicală, unde în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține drept de a conduce vehicule.

În baza probatoriului administrat bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate