NEAMȚ: Bărbat de numai 40 de ani găsit mort pe un câmp, în perimetrul zonei de captare a apei

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați de un bărbat de 53 de ani, din Văleni, cu privire la faptul că, în perimetrul zonei de captare a apei Lunci, a fost identificată o persoană, ce nu prezintă semne vitale.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 40 de ani, din Văleni.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Comunicat SAJ Neamț:

08.12.2022, ora 08:59, Văleni, pacient sex masculin, 40 ani, diagnostic: găsit decedat în câmp, fără mărci traumatice; pacientul a rămas la locul solicitării;

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate