(NEAMȚ) Clipe de coșmar în timpul unei nunți: Socrul mare a plecat către Ceruri sub privirile neputincioase ale celor dragi

Clipe de coșmar, sâmbătă seara, la o nuntă din Târgu Neamț. Cea mai fericită zi din viața mirilor s-a transformat în zi de doliu. Totul s-a petrecut în jurul orei 20:30, spun martorii.

Petrecerea era în toi, când deodată, tatăl mirelui a căzut secerat la pământ. Au urmat minute bune de așteptare, toată lumea a sperat că viața bărbatului va putea fi salvată, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic…

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Drum lin către ceruri! Sincere condoleanțe familiei…

Vă prezentăm, în cele ce urmează, comunicatul integral transmis de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț:

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați, cu privire la faptul că, la un local din Târgu-Neamț, în timpul unui eveniment festiv, unei persoane i s-ar fi făcut rău.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 55 de ani, din Târgu-Neamț, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Din nefericire, bărbatul nu a răspund manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

transmite Sinsp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate