NEAMȚ/ Copilaș de 1 an, arsură cu lichid fierbinte pe aproape jumătate de corp. A ajuns la spitalul din Iași

Un copilaș de numai un an, din Urecheni, Neamț, a suferit arsuri de gradul II- III pe aproape jumătate de corp, în urma unui incident petrecut acasă.

S-a întâmplat duminică, 11 septembrie a.c.. În jurul orei 12.00, tatăl său în vârstă de 46 de ani a anunțat ce s-a petrecut.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni și un echipaj al ambulanței.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce minorul de 1 an se afla cu mama acestuia, într-un imobil din Urecheni, profitând de un moment de neatenție, s-ar fi apropiat de aragaz, trăgând o oală cu lichid fierbinte, care ar fi căzut peste el, precizează sinsp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Acesta a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț, copilașul a fost diagnosticat cu arsură cu lichid fierbinte, gr. II-III pe aprox. 40% din suprafaţa corporală.

Micuțul a fost preluat cu ambulanța și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț. Din cauza stării acestuia, medicii de aici au decis transferul interclinic la Iași.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate