(NEAMȚ) De data aceasta au fost depistați la timp, înainte de a produce o tragedie. Nu vrem să deschidem ochii…

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 17.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din Hangu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Teiului, în Dumbrava Roșie.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 46 de ani, din Ceahlău, care conducea un moped pe Drumul Județean 155 F, în aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din Săbăoani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orizontului, în aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate