NEAMȚ: depistați în flagrant de polițiști (FOTO)

Depistați în flagrant, conducând sub influența alcoolului

La data de 14 august a.c., în jurul orei 00.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat în flagrant un bărbat, de 34 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 158, în localitatea Moldoveni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 14 august a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat, un tânăr, de 29 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism care conducea un autoturism, pe strada Paltinului, în Roznov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 14 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat, un bărbat, de 45 de ani, din Brusuri, care conducea un autoturism care conducea un autoturism, pe Drumul Național 15 B, în Vânători-Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Polițiștii rutieri se află permanent în teren, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, dar respectarea normelor legale și o conduită responsabilă trebuie să fie principalele obiective ale unui conducător auto.

Sunt zile de sărbătoare, zile în care ne dorim să petrecem timp în preajma celor dragi. Nu lăsați graba sau inconștiența de moment să vă strice planurile.

Consumul de alcool sau substanțe interzise pot fi cauzele unor evenimente nedorite.

Noi vom fi permanent la datorie, dar contăm și pe responsabilitatea dumneavoastră!

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate