(NEAMȚ) Deși este cercetat pentru lovire și alte violențe, nu s-a putut abține. Acum este reținut

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 33 de ani, din județul Prahova, a încălcat ordinul de protecție.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 23 – 28 mai a.c., cel în cauză ar fi contactat-o telefonic pe fosta sa concubină, în vârstă de 44 de ani, din Roman, iar la data de 28 mai a.c. s-ar fi apropiat de fiica acesteia, în vârstă de 16 ani și de imobilul lor, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 100 de metri de persoanele vătămate și locuința comună.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lovire și alte violențe și încălcarea ordinului de protecție, față de acesta fiind dispusă anterior măsura preventivă a controlului judiciar.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate