Neamț/ Elev băgat în spital de omul de serviciu

Un elev a fost bătut de omul de serviciu de la școala pe care o frecventează, din „motive… personale”. S-a întâmplat marți, 12 aprilie, în județul Neamț.

Potrivit unor surse neoficiale, elevul în vârstă de 15 ani ar fi fost luat la bătaie de un angajat al unității de învățământ, din comuna Petricani.

Conflictul ar fi izbucnit în afara școlii, după ore, de la faptul că minorul în cauză se afla într-o relație de prietenie cu fiica bărbatului. Acesta i-ar surprins împreună, după terminarea programului școlar.

Un martor care a asistat la o parte din conflict ne-a precizat că omul de serviciu ar fi luat o țeavă din curtea școlii și ar fi strigat că vrea să îl omoare pe minor, dar soția ar fi reușit să îl potolească…

La fața locului au ajuns echipaje de Poliție și SMURD.

Astăzi, 12 aprilie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din Petricani, a fost victima unei agresiuni.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, minorul în cauză și un bărbat de 52 de ani, din Petricani, s-ar fi agresat fizic reciproc, în timp ce se aflau pe o stradă din aceeași localitate„, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Minorul a fost preluat de un echipaj de prim ajutor SMURD și predat la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț. Acuza dureri abdominale. De acolo, a fost transportat la Spitalul Județean Piatra Neamț.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate