[NEAMȚ/FOTO] Minoră dispărută noaptea trecută. Aveți informații?

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie, de 42 de ani, din Văleni, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 22.00, fiica sa GROSU GABI MARIANA, în vârstă de 17 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.60 metri, greutate – 50 de kilograme, păr castaniu, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză portocalie, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași neagri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Văleni, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării persoanei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa/FOTO: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate