NEAMȚ/IMAGINI: Camion răsturnat peste un gard, într-o gospodărie/ Șoferul a rămas blocat în cabină

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț au intervenit la un accident rutier produs în comuna Vânători Neamț. Un autotren a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat peste un gard, într-o gospodărie.
Conducătorul auto, un bărbat de 50 de ani a rămas blocat în cabinăa autotrenului. Bărbatul a fost ajutat de pompieri să iasă din interiorul cabanei, echipajul SMURD acordându-i asistență medicală la locul evenimentului.
De asemenea au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor
, a transmis Căpitan Irina Popa, ISU Neamț.

*****

Alte misiuni desfășurate:

✔forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț, SVSU Țibucani, SVSU Tupilați și DRUPO au intervenit pe DJ 155 I Totoiești – Davideni pentru deblocarea mai multor autoturisme din zăpadă.

✔forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU, Bâra, Dulcești, Valea Ursului și Ion Creangă au intervenit pentru deblocarea unor autoturisme pe DJ

✔forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Roman, Garnizoana Roman UM 01144, SV Cordun și SVSU Gherăești au intervenit pentru evacuarea și transportul a 33 de copii și 4 adulți dintr-un autocar blocat pe DN 2 – E 85. Aceștia au fost cazați în Căminul militar de Garnizoană în municipiul Roman.

✔Un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru intervenție din cadrul Detașamentului Roman a desfășurat activități de patrulare și informare pe E85 pentru informarea privind posibilitatea cazării cetățenilor care vor sa rămână in zona Roman.

✔au fost transmise mesaje prin RO ALERT.

Informare transmisă de ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate