NEAMȚ: Incendiu violent cu victimă, noaptea trecută. Gospodării cuprinse de flăcări (IMAGINI)

La ora 00:15 pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Libertății în orașul Roznov.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Roznov.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul și la acoperișul a două case și la anexe gospodărești cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate.
Persoanele ce se aflau în cele două case cuprinse de flăcări s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, evitându-se propagarea flăcărilor la cea de-a treia casă dintr-o gospodărie învecinată.

Au ars: acoperișul pe o suprafață de 100 mp și bunuri materiale din interiorul locuinței, o magazie din lemn cu o suprafață de aproximativ 20 mp cu bunurile materiale din interior (3 mc de lemn, scule și unelte) și o bucătărie de vară.
Proprietarul locuinței în vârstă de 84 de ani a fost intoxicat cu monoxid de carbon și a suferit arsuri, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Piatra Neamț.
La cea de-a două casă au ars 70 mp din acoperiș, tavanul din trei camere pe o suprafață de 40 mp, două magazii din lemn cu suprafața de aproximativ 30 mp, 15 ml din gardul de lemn și 400 kg de porumb depozitat într-una dintre magazii.
În a treia gospodărie afectată, au ars 2 mp din acoperișul unui adăpost pentru animale și 10 ml din gard.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire
, a transmis Lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate