(NEAMȚ) Inuman: l-a lovit și l-a lăsat agonizând pe șosea, nu a oprit. Victima a murit ieri, la spital/Accident MORTAL pe DN2-E85

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 18.42, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi, se află o persoană căzută pe partea carosabilă, posibil victima unui eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Secuienii Noi. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, iar la data de 7 decembrie a.c., cadrele medicale au declarat decesul acestuia.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în accident a fost implicat un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate