(NEAMȚ) Nu a supraviețuit: unul dintre șoferii implicați în accidentul GRAV pe DN 15B a fost declarat decedat. Traficul încă este blocat (FOTO)

În articolul precedent informam despre un accident rutier produs prin coliziunea dintre două autotrenuri pe DN 15B, în extravilanul localității Petru Vodă, județul Neamț.

Din nefericire, potrivit ultimelor date transmise cu câteva momente în urmă de IPJ Neamț, unul dintre șoferii implicați nu a supraviețuit, fiind declarat decesul:

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15B, în localitatea Petru Vodă.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, între două autotrenuri, unul condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Bistrița Năsăud, iar celălalt condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Harghita, ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și rănirea bărbatului de 30 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier.

La acest moment traficul este încă blocat.

Condoleanțe familiei!

Pe aceeași temă:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate