(NEAMȚ) O clipă de neatenție, plătită cu multă durere – Copilaș de 5 ani, transferat la Iași cu arsuri la nivelul feței

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că fiul acesteia, în vârstă de 5 ani, prezintă arsuri.

„Din verificările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 16:00, un minor de 5 ani, ar fi dat foc unui recipient în care s-ar fi aflat un amestec de combustibil, suferind arsuri la nivelul feței.

Minorul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

La momentul producerii evenimentului minorul s-ar fi aflat singur în curtea imobilului locuinței, mama acestuia fiind implicată în activități casnice.

În acest caz au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, pentru efectuarea de verificări conform competenței instituționale.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis sinsp. Ciofu Ramona.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții SAJ Neamț, copilașul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, pentru a primi îngrijiri medicale.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate