NEAMȚ: O femeie a suferit un stop cardio-respirator la Biserică. Din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Potrivit unui comunicat transmis de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj medical a fost solicitat ieri dimineață, în jurul orei 07.49 la Biserica din Nemțișor. La fața locului a fost găsită o femeie în vârstă de 76 de ani în stop cardio-respirator. Din nefericire, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind pronunțat decesul:

15.08.2022, ora 07:49, Biserica din Nemţişor, pacientă sex feminin, 76 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratorie; victima a rămas la locul solicitării.

SAJ Neamț

IPJ Neamț a transmis un comunicat în acest sens pe care îl redăm integral:

La data de 15 august a.c., în jurul orei 07.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență, la biserica din satul Nemțișor. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat corpul unui femei, de 76 de ani, din Brusturi. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate