NEAMȚ/ O zi cu activități inedite pentru copiii de toate vârstele, la Casa dintre Pini

Sâmbătă, 21 ianuarie se anunță o zi minunată, cu activități deosebite pentru copiii de toate vârstele, care ajung în Ținutul Zimbrului- destinația ecoturistică a județului Neamț.

Pentru ei, la Casa dintre Pini- o pensiune agroturistică din comuna Agapia- se pune la cale un prim eveniment cu accent pe meșteșuguri populare și bucate tradiționale cu specific local.

Doamna Maria, proprietara locației, vă invită, împreună cu meșterii populari Ionela Lungu și Maria Vasiliu, să descoperiți tainele modelajului în lut și să învățați cum se croșetează diverse podoabe.

Atelierele de meșteșugărit au loc între orele 10.00- 11.30 și 11.45- 13.15.

Pauzele vin cu delicii pentru papilele gustative ale copiilor participanți… Se anunță bucate tradiționale delicioase, preparate de bucătari iscusiți tocmiți de gazdele evenimentului să pregătească fix ce e mai bun pentru cei mici.

Așadar, dacă vă doriți ca ai voștri copii (sau chiar și dumneavoastră) să  petreceți o zi altfel, înconjurați de tradiție și frumos, nu ezitați să vă rezervați un loc la acest eveniment, la numărul de telefon 0741074999

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate