(NEAMȚ) Poliția solicită sprijinul cetățenilor: dacă îl recunoașteți, sunați la numărul de telefon pus la dispoziție. A fost surprins de camerele video (IMAGINI)

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui tânăr, în vederea soluționării unui dosar penal, întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de mai multe camere video din localitatea Târgu-Neamț.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgului-Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, pe o stradă din localitatea Târgu-Neamț.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că, persoana bănuită de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20 de ani, înălțime aproximativ 1.70 m, constituție atletică, îmbrăcată cu geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare bleumarin sau negru, fiind încălțat cu ghete maro.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 10 decembrie 2022, persoana vătămată ar fi coborât dintr-un autoturism, pe strada Stefan cel Mare, din Târgu-Neamț, moment în care ar fi fost deposedată de un telefon mobil de persoana în cauză. 

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția orașului Târgu- Neamț, la telefon 0233/791222.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate