NEAMȚ: Scurtmetrajele elevilor, înscrise în competiția ViceBusters, sunt disponibile pentru vizionare

ViceBusters Film Challenge este un eveniment dedicat comunității de tineri din Neamț și nu numai; este un nou concept ce presupune un concurs de scurtmetraje ce pot fi filmate chiar și cu telefonul mobil, create de tineri pentru tineri. Este organizat de Consiliul Județean Neamț prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Neamț în colaborare cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, Consiliul Județean al Elevilor Neamț.

Tematica primei ediții este „Pericolele viciilor în rândul tinerilor” și se adresează elevilor din ciclul gimnazial și liceal. Viciile au, din păcate, o influență nefavorabilă asupra dezvoltării copiilor și adolescenților. De aceea, misiunea acestui concurs este de a crește gradul de conștientizare în rândul elevilor asupra riscurilor la care se expun din cauza viciilor de orice fel. Demersul este unul mai mult decât informativ, și anume, o platformă de educare și descoperire a tainelor domeniului audiovizual.

Concursul are ca recompense premii în bani, trofee, diplome, iar juriul va fi format din reprezentanți de seamă ai industriei de film din România. Detalii despre juriu aici – click.

Anunțarea câștigătorilor se va face în cadrul Galei de premiere a concursului ViceBusters Film Challenge, ce va avea loc la Piatra-Neamț, Cinema MonAmour, la data de 18.11.2022.

Între timp, cei interesați să vadă rezultatele competiției pot viziona creațiile elevilor participanți pe canalul dedicat de YouTube aici – click. Numărul de vizionări va decide premiul de popularitate.

Mai multe detalii și pe Facebook.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate