NEAMȚ: Șofer oprit în trafic și accidentat de un polițist (VIDEO)

În seara de miercuri, 7 septembrie, a avut loc un eveniment rutier în afara localității Bicaz Chei, pe DN12C. O autospecială de poliție ar fi trecut cu roata peste piciorul unui bărbat din Piatra-Neamț.

Victima a ajuns în spital și, din primele informații, are o fractură la picior și câteva hematoame, cu 5 săptămâni de îngrijiri medicale, urmând să fie evaluat și la IML. Întregul eveniment, spune victima, ar fi pornit de la faptul că agentul de poliție aflat într-o autospecială l-ar fi văzut pe șofer depășind pe linie continuă un vehicul care se deplasa foarte încet, cu 5-10 km/h, care era pe avarii. Șoferul se îndrepta spre Cheile Bicazului și era în mașină cu soția și copilul.

Victima declară că agentul de poliție ar fi venit spre mașina trasă pe dreapta cu o postură destul de amenințătoare și cu mâna pe pistol, cerând actele. În timp ce încerca să clarifice situația cu agentul de poliție, șoferul ieșit din autoturism a fost călcat pe picior de autospecială. Din informațiile pe care le avem, soția ar fi sunat la 112, nu agentul de poliție.

Victima a rămas întinsă pe asfalt și, între timp, a ajuns la spitalul din Piatra-Neamț, de unde ne-a făcut următoarele declarații:

Comunicatul transmis de IPJ Neamț:

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, pe Drumul Național 12 C, în afara localității Bicaz-Chei, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 35 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, pe sectorul de drum anterior menționat, fiind oprit de un echipaj de poliție, pentru luarea măsurilor legale.

După întocmirea procesului verbal de contravenție, conducătorul auto, s-ar fi deplasat la autospeciala de poliție, condusă de un bărbat de 37 de ani, din Bicaz-Chei, fiind surprins și accidentat de aceasta, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate