(NEAMȚ) Tragedie în inima codrului: Când munca înseamnă riscuri mortale…

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 10:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Bicaz au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, o persoană a fost accidentată în timp ce efectua lucrări de exploatare forestieră, în punctul de lucru din comuna Tarcău.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 39 de ani, desfășura activități de exploatare forestieră, ar fi fost accidentat de un arbore care a fost doborât, iar în urma accidentării acesta ar fi rămas inconștient.  

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care au constatat că victima nu prezenta semne vitale.

De asemenea la fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul ITM Neamț pentru a stabili condițiile în care cei în cauză au desfășurat activități de exploatare forestieră.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând ca în urma cercetărilor sa revenim cu raport de urmarea se continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și condițiilor care au dus la producerea acestui eveniment.”, transmit reprezentanții IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate