NEAMȚ: Trei scandalagii „liniștiți” de mascații SAS în Vinerea Mare, eliberați sub control judiciar

În Vinerea Mare, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați de către un tânăr de 27 de ani, din Români, cu privire la faptul că într-un bar, din aceeași localitate, a avut loc o altercație.

La fața locului au fost alocate forțe de intervenție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, care au procedat la aplanarea stării conflictuale, extragerea persoanelor implicate în acest conflict și conducerea acestora la sediul unității de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Pe fondul consumului de alcool, un conflict spontan a apărut între trei persoane care l-au amenințat pe tânărul care a făcut sesizarea la poliție. De asemenea, cele trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 33 de ani, din județul Bacău, s-ar fi deplasat într-un alt bar și ulterior la un imobil, din localitatea Români, ar fi exercitat acte de violență și amenințări asupra altor două persoane, cu vârste de 38 și 35 de ani, ambii din localitatea Români.

La data de 15 aprilie, persoanele în cauză au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, informează IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate