NEAMȚ: un bărbat a suferit un stop cardio-respirator și a decedat pe stradă. Apelul a fost făcut la primele ore ale dimineții

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județan Neamț informează că ieri, 9 noiembrie, în jurul orei 06.55, un echipaj medical a fost solicitat într-un loc public din Roznov.

La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de de 50 de ani care suferise un stop cardio-respirator, fără indicații de resuscitare cardio-pulmonară. Potrivit protocolului acesta a rămas la locul solicitării fiind preluat ulterior de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului:

09.11.2022, ora 06:55, Roznov, solicitare din loc public, persoană sex masculin, 50 ani, diagnostic: SCR fără indicaţii de RCP. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical; persoana decedată a rămas la locul solicitării.

SAJ Neamț

Condoleanțe familiei!

Potrivit IPJ Neamț, persoana în discuție avea 55 de ani (nu 50 cum a comunicat inițial SAJ). Redăm în cele ce urmează comunicatul integral:

La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov, au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe strada Speranței, din localitatea Roznov, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 55 de ani, din Roznov.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate