NEAMȚ: un bătrân a cărui dispariție a fost sesizată ieri polițiștilor, a fost găsit decedat cu câteva minute în urmă (FOTO)

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie, de 73 de ani, din Tupilați, cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie a.c., BORȘ GHEORGHE în vârstă de 81 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul din localitatea Tupilați și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate – 70 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, mersul greoi. Persoana în cauză prezintă un defect de vorbire, aceasta comunicând cu dificultate.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu: o geacă de culoare albastru, o bluză de culoare kaki, pantaloni de culoare bleumarin închis, fiind încălțat cu papuci din cauciuc îmblăniți, de culoare neagră și pe cap purtând o pălărie de culoare kaki.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Tupilați, precum și a celor cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit ultimelor informații transmise de IPJ Neamț cu câteva momente în urmă, persoana în discuție a fost găsită decedată:

Bărbatul de 81 de ani a fost găsit decedat, pe un câmp, la aproximativ 2 km de imobilul de unde a fost semnalată dispariția. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate