NEAMȚ: Verificări la transportul de lemn

La data de 23 septembrie, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au depistat pe strada Bistriței, din Piatra Neamț , o autoutilitară care transporta aproximativ 4,2 m.c. de material lemnos, specia molid, fără documente legale.

Conducătorul auto, în vârstă de 63 ani, din Bicaz-Chei a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Vaduri.

***

La aceeași dată, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat în localitatea Brusturi, o autoutilitară care transporta aproximativ 5 m.c. de material lemnos, respectiv cherestea rășinoase, fără documente legale.

Conducătorul auto, a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

***

La data de 24 septembrie, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în localitatea Bicaz Chei, o autoutilitară care transporta aproximativ 8,5 m.c. de material lemnos, respectiv cherestea rășinoase, fără documente legale.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, din Bicaz Chei, a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Bicaz.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate