Nemțean imobilizat de Poliție și condus la sediu pentru cercetări: se confruntă cu acuzații grave

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 08:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 55 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că sora sa are neînțelegeri cu soțul acesteia.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, în localitatea Bodești, stabilind că este vorba despre o femeie de 51 de ani, care a fost găsită la domiciliul ei, din aceeași localitate.

Din verificări s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 26 iulie, în jurul orei 04:30, femeia de 51 de ani ar fi avut intenția de a se deplasa la muncă, în afara țării.

Soțul acesteia în vârstă de 45 de ani, din același localitate care nu ar fi fost de acord cu plecarea acesteia, s-ar fi deplasat în stația de autobuz unde se afla soția sa, i-ar fi luat bunurile personale, actele și telefonul mobil și la întoarcerea în imobil i-ar fi interzis acesteia să îl mai părăsească.

Polițiștii au întocmit documentația specifică pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă persoana vătămată a refuzat emiterea acestuia.

Bărbatul de 45 de ani a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

În continuare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul de 45 de ani a fost reținut, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani,  pentru 24 de ore.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate