Nemțean reținut pentru multiple infracțiuni. Furia i-a luat mințile

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Răucești, cu privire la faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție, intrând în imobilul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 10:00, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Răucești, ar fi intrat în imobilul fostei sale concubine, încălcând astfel dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Târgu-Neamț.

Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra femeii de 30 de ani, distrugând și un telefon mobil aparținând acesteia.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, prin ordonanța din data de 11 ianuarie a.c., a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț s-a dispus față de bărbatul de 35 de ani, măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru încălcarea prevederilor ordinului de protecție, fiindu-i impus să nu revină la locuința concubinei sale și să nu comunice, pe nicio cale, direct sau indirect cu aceasta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea prevederilor ordinului de protecție emis printr-o hotărâre judecătorească, violență în familie și distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate