Nemțean urmărit internațional, depistat în Dumbrava Roșie/Autoritățile din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării

La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au depistat, în localitatea Dumbrava Roșie, un bărbat de 38 de ani din aceeași localitate, urmărit internațional.

Față de acesta autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de furt și respectiv furt urmat de violență, fiind condamnat la pedeapsa închisorii.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

La data de 24 ianuarie a.c., persoana reținută a fost prezentată Curții de Apel Bacău în vederea emiterii mandatului de arestare.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate