Nici în bloc nu mai ești în siguranță, mai ales dacă ești în vârstă. Ce a pățit o femeie în Piatra Neamț, zilele trecute

La data de 6 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști până în prezent a reieșit că, la data de 5 iunie a.c., în jurul orei 18.20, în timp ce o femeie, de 74 de ani, se afla în incinta unui bloc din municipiul Piatra Neamț, ar fi fost acostată și deposedată prin violență, de geanta acesteia, de către tânărul în cauză.

Astfel, la data de 6 iunie a.c., acesta a fost depistat de o patrulă mixtă formată din polițist și jandarm, fiind condus la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate