Nicolae SĂLĂGEAN: „Dezvoltarea Orașului Bicaz este în mâinile noastre și în dorința noastră de acțiune”

STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ
A ORAȘULUI BICAZ, JUDEȚUL NEAMȚ
2021 – 2027

Dezvoltarea Orașului Bicaz este în mâinile noastre și în dorința noastră de acțiune. Ne-am obișnuit să vedem în orașul nostru cum noi proiecte iau naștere an de an și cum lucrurile se schimbă în bine.
Succesul pe care l-am înregistrat ne motivează să ne mobilizăm pentru a depune noi proiecte și pentru a obține finanțare pentru orașul nostru.
Elaborarea acestei strategii de dezvoltare urbană reprezintă premisa unei perioade în care orașul nostru se va moderniza. Infrastructura, serviciile publice, turismul, mediul, cultura, tineretul, sportul vor reprezenta prioritățile administrației locale. Astfel, schimbările de natură economică, socială şi culturală vor contribui la îmbunătățirea percepției generale asupra orașului nostru. Mobilizarea tuturor forțelor are un singur scop, respectiv atingerea standardelor europene. Orașul nostru are o frumusețe de neegalat și poate deveni un pol de dezvoltare al Regiunii de Dezvoltare Nord – Est.
Avem convingerea faptului că doar împreună vom reuși să îi aducem orașului nostru recunoașterea pe care o merită.
Nicolae SĂLĂGEAN
PRIMAR AL ORAȘULUI BICAZ

Mai multe detalii: https://www.primariabicaz.ro/wp-content/uploads/2022/12/STRATEGIA-INTEGRATA-DE-DEZVOLTARE-URBANA-A-ORASULUI-BICAZ-DEZBATERE-PUBLICA.pdf

Documente-pt-dezbatere-publica-SIDU

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate