Noaptea infracțiunilor: trei șoferi depistați de polișiștii nemțeni conducând „aghezmuiți”

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN2-E85, pe raza localităţii Barticeşti, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Roman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe linie rutieră pe raza localității Pipirig, au procedat la oprirea regulamentară pentru control a unui autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din localitatea Nemțișor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în trafic, în localitatea Vulpășești un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani din Roman.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele polițiștii continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate