Noaptea minții la Roznov! Se toarnă asfalt printr-un proiect făcut de PSD și primarul zice că PSD ar bloca investițiile

Fosta conducere PSD a primăriei Roznov (când era Ciubotaru Ionel primar din partea PSD) a făcut un proiect și a atras fonduri de la guvernul PSD pentru asfaltarea unor străzi din Roznov. Actualul primar PNL, Lică Pavel, își face poze cu asfaltul și zice că el continuă asfaltarea, în ciuda piedicilor puse de opoziție, adică de PSD. Adică acuză PSD că se opune asfaltarii, dar de fapt PSD a făcut proiectul și a adus banii pentru asfaltare. Spuneți dumneavoastră că nu e de noaptea minții?

Faptul că prin tot județul cei de la PNL au făcut un obicei din a se poza cu proiectele făcute de PSD-iști nu e ceva nou. Ei, sărmanii, nu au făcut nimic și trebuie să se pozeze cu ceva. Dar să îl și cerți pe cel care a făcut proiectul cu care te pozezi, asta numai un primar PNL poate face.

Și la ultima ședință de consiliu local (click aici pentru ședință) aceeași atitudine am văzut-o din partea primarului PNL care cu mare dificultate a acceptat să facă o ședință la cererea opoziției, o ședință în care să se aprobe o documentație pentru un proiect.

Dar ca să înțelegeți cât de jenantă este situația primarului PNL de la Roznov, vă spunem că la el opoziția e compusă din PSD, PRO România, ALDE și PMP, dar și cel puțin 2 consilieri PNL din propriul partid care nu-i mai votează proiectele, motivând că sunt ilegale. Spuneți dumneavoastră ce poate fi mai jenant decât un primar PNL care se pozează cu proiectele PSD și căruia nu-i votează proiectele chiar oamenii lui din PNL?

Că e proiectul PSD cel cu asfaltatul, scrie pe panouri în Roznov.
Că unii consilieri PNL nu votează proiectele primarului PNL se poate vedea pe înregistrările de la ședințe.
Că e de noaptea minții ce se întâmplă la Roznov și scandalul continuu cu un primar PNL care a rămas blocat în lupta electorală cu PSD, de asemenea puteți concluziona singuri.

P.S.: Să-i zică cineva primarului să nu mai facă poze cu muncitori fără echipament de protecție, că le face probleme cu ITM-ul, și nici cu lucrări nesemnalizate, că face probleme constructorului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate