Noaptea Sportului Pietrean revine după 4 ani de așteptare!

Noaptea Sportului Pietrean revine după 4 ani de așteptare!

Direcția Județeană de Sport Neamț a anunțat că pe data de 4 iunie 2023 va avea loc cea de-a treia ediție a evenimentului mult așteptat, „Noaptea Sportului Pietrean”. După o pauză de patru ani, această manifestare sportivă revine în forță și se va desfășura pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal „Ceahlăul” din Piatra Neamț, ca și în anii precedenți.

Programul serii va debuta la ora 20:00 și va oferi o varietate de activități sportive pentru toate vârstele și gusturile. Luptătorii de la CS Ceahlăul Piatra Neamț și canotorii de la același club vor anima terenul în diferite sectoare special amenajate. Nu vor lipsi nici cei mai mici sportivi ai ACS Petras Neamț Piatra Neamț, care vor participa la un joc de baschet captivant. Pasionații de volei vor avea parte de demonstrații susținute de talentați voleibaliști și voleibaliste de la LPS Piatra Neamț.

Fotbalul și handbalul vor avea propriile „terenuri de joacă” și vor fi implicați în dueluri pasionante. Cei mai tineri membri ai LPS Piatra Neamț (handbal, fotbal, volei), CS FC Pietricica (fotbal) și AS Sportul (handbal) vor demonstra priceperea lor în fața publicului entuziast. Seria competițiilor va continua cu meciuri și demonstrații ale juniorilor care practică sporturile menționate mai sus, iar de la ora 21:00, va veni rândul fetelor de la Rugby Club Venus Rifil 1991, cunoscute sub numele de „Mâtzele Negre”, să își facă simțită prezența.

Fotbalul va fi în centrul atenției, cu grupele de juniori de la LPS Piatra Neamț, AS FC „Ciprian Dire & Victor Alistar”, dar și cu juniorii mari de la CSM Ceahlăul și ACS Futsal Ceahlăul. De asemenea, seniorii vor avea propriul lor moment pe teren, unde vor demonstra că pasiunea pentru sport nu are vârstă. Jucătorii și jucătoarele de la HC Pietricica și HCF Piatra Neamț, alături de participanți la categoria „old-boys”, se vor întrece în meciuri de handbal, fotbal și, posibil, volei.

Direcția Județeană de Sport Neamț adresează mulțumiri cluburilor și antrenorilor care au acceptat invitația de a participa la acest eveniment deosebit. Chiar dacă mulți copii se află în această perioadă în vacanță cu familiile lor, organizatorii sunt recunoscători pentru sprijinul și implicarea lor în realizarea acestui eveniment sportiv ce aduce bucurie în comunitatea pietreană.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate