Noaptea trecută avea să-i aducă sfârșitul: șofer de numai 19 ani strivit sub locomotiva trenului. Ceilalți 2 pasageri au scăpat ca prin minune (IMAGINI)

În aceasta noapte, la ora 03:38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident feroviar, între un autoturism și un tren, în cartierul Balta Blondă.

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă, iar cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor). Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit în autoturism o persoană (șoferul), de sex masculin, în vârstă de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. 2 victime (una de sex feminin, în vârstă de 18 ani respectiv una de sex masculin, în vârstă 20 de ani) s-au autoevacuat și au fost transportate cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale, a transmis ISU Satu Mare.

Articolul Noaptea trecută avea să-i aducă sfârșitul: șofer de numai 19 ani strivit sub locomotiva trenului. Ceilalți 2 pasageri au scăpat ca prin minune (IMAGINI) apare prima dată în Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate