Noi date despre accidentul (cu victimă) de la Costișa. Imagini de la locul evenimentului rutier

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa.

Din cercetări preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, impactul a avut loc între o autospecială ce transporta butelii de gaz, condusă de un bărbat, de 62 de ani și un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, ambii din județul Constanța.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei pasagere de 60 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

âPotrivit datelor de la fața locului se pare că este vorba despre o culpă comună: autospeciala s-ar fi încadrat pentru efectuarea virajului la stânga, peste marcaj longitudinal continuu fiind acroșată de autoturism, ce se angajase în efectuarea neregulamentară manevrei de depășire, tot peste marcaj continuu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate