NOU! S-a deschis SmartyKids în Târgu-Neamț. Lecții demo GRATUITE de artimetică mentală, pentru copii

Joi, 1 iunie, de Ziua Copilului, a fost inaugurat primul și singurul centru SmatryKids din Târgu-Neamț. La acest centru, deschis de familia Delia și Cosmin Irimia, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani pot fi înscriși la cursuri de Aritmetică Mentală.

*Practic, în timp ce se și distrează, cei mici lucrează pentru a-și dezvolta gândirea analitică, memoria fotografică, abilitățile motorii fine, pentru a-și îmbunătăți memoria și pentru dezvoltarea complexă a ambelor emisfere ale creierului, precum și pentru a crește concentrarea și încrederea în ei înșiși.

La slujba de sfințire a centrului SmartyKids din Târgu-Neamț, oficiată de părintele Gheorghe Trofin, au participat și viceprimarul Vasile Apopei, reprezentanți ai ISJ Neamț, cunoștințe ale familiei Irimia.

„Mă bucur când văd tineri bine pregătiți și care au curajul de a porni o afacere, mai ales în zilele de astăzi.

Au toată susținerea și încurajarea mea. Dacă vom avea vreodată oportunitatea de a colabora, cu mare drag o vom face. Îl felicit și le urez mult succes”, a transmis viceprimarul orașului Târgu-Neamț, Vasile Apopei.

Doamne-ajută ca, prin acest centru, că dezvoltăm copiii cu adevărat!

Artimetica mentală este singura activitate, pe lângă cântatul la pian, care reușește să dezvolte ambele emisfere ale creierului în același timp- lucru cu adevărat inovator. Nu ne bazăm pe logică și matematică sau doar pe creativitate și desen, ci le combinăm pe amândouă atât de frumos, încât formăm un întreg care va ajuta copilul cu siguranță pentru viitor”, ne explică Delia Irimia, profesor de aritmetică mentală în Centrul SmartyKids Târgu-Neamț.

Toți copiii veseli între 4 și 12 ani și părinții care își doresc dezvoltare pentru cei mici pot beneficia de o lecție demo GRATUITĂ de aritmetică mentală, printr-un apel la tel. 0752340047

Va fi o lecție demo distractivă și motivantă, iar părinții vor vedea cum se susțin cursurile de artmetică mentală.

SmartyKids Târgu Neamț este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr.3A.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate