NOU/ S-a deschis SteMa.akademie, primul centru de limba germană din Târgu-Neamț

Duminică, 3 iulie, a fost inaugurat primul centru de învățare a limbii germane din orașul Târgu-Neamț, SteMa.akademie.

Este un proiect gândit și transformat în realitate de către tânăra prof. Nicolle Lupu, cu și din pasiune pentru copiii din zona Târgu-Neamț, pentru ca ei să se bucure de un loc al lor, în care să petreacă timp de calitate învățând cu folos limba germană.

Pr. paroh Stelian Cramba a oficiat slujba de sfințire a acestui spațiu, în prezența invitaților prof. Nicolle Lupu- membri ai familiei, prieteni, cadre didactice și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț.

Așadar, acum, SteMa.akademie este pregătit să primească toți copiii și tinerii care vor să învețe limba germană.

O ședință durează două ore, timp în care cursanții vor avea parte de o atmosferă plăcută, jocuri, metode și materiale interesante care să îi ajute să învețe a doua cea mai vorbită limbă în Europa.

„SteMa.akademie înseamnă locul în care toți copiii si tinerii vor acumula, garantat, cunoștințe de bază ale limbii germane, cu ajutorul metodelor moderne și interactive.

Este, de asemenea, și locul în care vor fi susținuți să atingă performanța participând la examene de tipul celor de la Goethe Institut.

Toate activitățile vor fi specifice vârstei și vor fi menite să-i conducă pe copii către stăpânirea limbii germane”, spune prof. Nicolle Lupu, cea care administrează SteMa.akademie din Târgu-Neamț.

Acest prim centru din orașul de pe Valea Ozanei, care oferă cursuri de limba și cultura germane, este situat pe drumul spre Parcul Cetate (strada 1 Decembrie 1918, nr.3 A).

Pentru înscrieri și alte informații, doritorii pot suna la tel. 0741356896

Andreea Trăsnea

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate