Noul an a debutat cu o serie de abateri deosebit de GRAVE – cel mai recent exemplu este de ieri, în Piatra-Neamț

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 16:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe DN 15C, în localitatea Dobreni, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificării documentelor s-a constatat faptul că valabilitatea autorizației de circulație provizorie era expirată.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 19:50 polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat pe strada Alexandru cel Bun din Târgu-Neamț un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise, persoana în cauză fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 13:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat pe strada Castanilor din Săbăoani un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Adjudeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

La aceeași dată, în jurul orei 03:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au depistat pe Aleea Tineretului din Piatra-Neamț un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate