„Nu aplecați urechea la șarlatani”- Primarul USR de la Tazlău și-a ieșit din minți pentru că presa a făcut public salariul viceprimarului din Piatra-Neamț

Pentru că ne-am permis să facem public salariul de 12.100 lei a viceprimarului USR de la Piatra-Neamț, s-a abătut peste noi mânia USR printr-o ieșire sălbatică a primarului USR de la Tazlău, Nechita Ion:

Șarlatani care diabolizează oamenii, presă care acționează la comenzi politice contracost, trucaj electoral menit să înșele percepția publică a locuitorilor din Piatra Neamț, instigare la ură” și multe alte expresii sălbatice a folosit domnul primar de la Tazlău pentru a critica publicația ziarpiatraneamt.ro care nu a făcut nimic rău ci doar a făcut public, fără niciun alt comentariu, salariul unui alt USR-ist, viceprimarul Marius Irimia de la Piatra Neamț. Mai jos puteți vedea ce a scos din minți USR-istul.

Când vezi asemenea derapaje nici nu știi ce să răspunzi. Te trezești făcut șarlatan și în toate felurile doar pentru că ți-ai permis să îți faci treaba de jurnalist în cel mai neutru și civilizat mod, fără să critici sau să insinuezi ceva.

Dacă cineva de la USR visează cumva că ne poate intimida cu astfel de bălăcăreli se înșală amarnic. Din contra, astfel de ieșiri sălbatice nu fac decât să le alunge propriul electorat și să amintească oamenilor că au votat niște indivizi care în afară de gălăgie nu fac nimic altceva.

Iată și postarea primarului supărat foc ca am menționat salariul unui viceprimar USR:

Scopul? Să începeți să-i urâți pe cei pe care i-ați ales pentru a vă îndrepta simpatia spre oameni controlabili, care sunt ori foarte incompetenți ori foarte hoți ori amândouă, legile salarizării rămânând aceleaşi. Cât de uşor se terfeleşte imaginea unor oameni prin diabolizare, denigrare și atragerea urii populare de către șmenari de presă care actionează la comenzi politice şi contracost, că se cheamă Anonymus, Atac.., Ziar… sau Pisinews. Adică un viceprimar de municipiu nu poate avea salariu nici măcar de nivelul unui șofer, dar răspundere şi atribuţii trebuie neapărat să aibă până peste cap şi să dea socoteală, trebuie să gestioneze bugete de milioane de euro, dar să fie curat ca „Alba ca Zăpada” și harnic ca Cenuşăreasa, Hercule, lon al lui Liviu Rebreanu şi fata moşului la un loc. Aşadar, oameni buni, luând ca exemplu acest trucaj electoral menit să însele perceptia publică a locuitorilor din Piatra Neamt şi să-i instige la ură faţă de viceprimarul lor, vă rog să vă gândiţi bine înainte de a da crezare mesajelor jurnalistice şi a acționa în sensul acestora a pentru că s-ar putea ca rezultatul să fie doar transformarea dumneavoastră în victimele unor inşelătorii in urma cărora vă veți trezi cu nişte conducători umili dar ori foarte incompetenţi ori foarte hoţi. Și dacă tot am ajuns aici, poate unii dacă ar auzi că eu iau un salariu net de 5.600 lei ar spune la fel ca cititorii Ziar….., vaiiiiii, dar ce face pentru banii ăştia? Păi, nemailuând în calcul că eu am venit la Primărie de la un salariu de 8.000 lei net, deci acceptând o pierdere de venit de 2.500 lei pe lună doar din dragoste de Tazlău şi din cei 5.600 cel puţin 600 pe lună dau de pomană sau spre buna functionare a treburilor în comună, din fericire, eu chiar imi merit banii deoarece pe lângă munca mea obisnuită pentru buna functionare a Primăriei, implementarea proiectelor si dezvoltarea de proiecte prin diferite programe de finanțare pe care le-am făcut pentru că am ştiut cum să le fac doar anul trecut făcând o economie de 1 milion de lei (10 mld), care s-a documentat în şedinţa de Consiliu, deci de 200 mii euro. Deci asta face un manager bun (primar capabil și onest), face eficientă, aduce bani, produce proiecte, venitul incasat fiind infim pe lângă avantajul creat societății. In concluzie, nu aplecați urechea la şarlatani și susțineți-vă oamenii pe care i-ați ales!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate