Nu l-a impresionat prea mult ordinul de protecție prin urmare a decis să evadeze „puțin”

Cercetat pentru evadare și încălcarea ordinului de protecție

La data de 1 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 50 de ani, din Târgu-Neamț, nu ar fi respectat măsura preventivă dispusă de instanța de judecată.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, acesta ar fi părăsit imobilul unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu și s-ar fi deplasat la locuința soției sale, fiind încălcat astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu-Neamț.

La scurt timp, cel în cauză a fost depistat pe o stradă din localitatea Vânători Neamț, fiind condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

Întrucât nu a respectat obligațiile stabilite, persoana în cauză a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de evadare și încălcarea ordinului de protecție.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate