Nu vă bucurați că au fost scoși ”carabelicii”. Benzile vor fi separate fizic, dar cel mai probabil după alegeri

După cum știe toată lumea, separatoarele de sens intitulate popular ”carabelici” de pe culoarul de mobilitate gara – 1 Mai au fost scoase pentru că puneau în pericol circulația. În curând vor fi scoase și cele de pe Calea Romanului, dar nu vă lăsați păcăliți, benzile pentru transport în comun vor trebui SEPARATE FIZIC și cel mai probabil această remontare de ”carabelici” sau alte separatoare se va face după alegeri ca să credeți până ce votați că rămâne totul așa.

Pentru a ne lămuri clar de acest lucru, am întrebat oficial la ADR ce se întâmplă cu aceste separatoare care s-au scos și cum se va circula și răspunsul lor a fost unul foarte clar pe care îl redăm mai jos:

Deci, proiectele culoarelor de mobilitate nu se vor considera închise până ce benzile dedicate transportului în comun nu vor fi SEPARATE FIZIC. În cazul neseparării fizice, municipiul Piatra-Neamț riscă să dea înapoi banii de la proiectele europene ale culoarelor de mobilitate, ceea ce ar fi un dezastru financiar și mai riscă să nu mai poată accesa alte proiecte cu bani europeni mulți ani de acum încolo.

Așadar, ne place sau nu, nimeni nu poate să nu separe fizic benzile de circulație până la finele anului 2024. Oricine va câștiga alegerile va fi obligat să facă acest lucru aberant pe care domnii de la PNL care au condus în ultimele două mandate primăria și l-au asumat în numele pietrenilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate