Nu vezi lucrurile bune pe care le face PNL la Piatra-Neamț? Ești așteptat la sediul PNL pentru un consult oftalmologic. Nu e o glumă

Nu vezi lucrurile bune pe care le face PNL la Piatra-Neamț? Vezi doar probleme, aroganță și incompetență la primărie? PNL are soluția pentru tine. Ești așteptat la sediul PNL pentru un consult oftalmologic.

În plus, poți achiziționa ochelari cu lentile bifocale la prețul de doar 380 RON sau poți găsi pe Temu. com ochelari cu lentile bifocale la 3,9 euro. De asemenea, poți cumpăra ochelari cu protecție pentru ecrane la doar 260 RON sau poți găsi, tot pe Temu. com, la 2,9 euro.

Lăsând gluma la o parte… nu prea știm cum stau lucrurile cu desfășurarea de activități comerciale generatoare de profit la un sediu de partid politic care beneficiază, prin lege, de avantaje din partea autorităților locale la închirierea acelui spațiu.

Am fi curioși ce are de spus Oficiul pentru Protecția Consumatorului (OPC), deoarece noi nu am găsit nicio informație despre firma care face aceste vânzări, în afara faptului că a mai făcut și la alte partide în anii precedenți, chiar și la social democrați.

Suntem curioși, de asemenea, ce părere au cei care amendează orice activitate comercială fără casă de marcat și o multitudine de documente și autorizații la vedere.

Am fi curioși și ce are de spus Direcția de Sănătate Publică (DSP) despre această activitate de consultații oftalmologice la un sediu de partid neautorizat pentru o asemenea activitate, și multe alte curiozități am mai avea.

Și nu este vorba de un atac la adresa PNL, cum repede s-ar grăbi unii liberali să se victimizeze. Este vorba doar de nedreptatea care decurge din faptul că orice persoană din acest oraș, dacă dorește să presteze o asemenea activitate, are nevoie de o mulțime de autorizații și cheltuie o sumă considerabilă de bani pentru a se pune în legalitate, umblând pe la toate instituțiile luni de zile și mai este vorba de o altă nedreptate.

Toate firmele din Piatra-Neamț care vând ochelari și toate cabinetele care oferă consultații oftalmologice au investit sume considerabile în afacerile lor, au muncit, au investit în personal, cheltuiesc zilnic pentru igienă și pentru toate celelalte costuri asociate cu menținerea unui sediu, plătesc salarii și depun eforturi considerabile pentru ca apoi să apară cineva peste noapte și să le creeze concurență neloială fără nicio investiție.

Așa sprijină PNL mediul privat din Piatra-Neamț?

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate