Numeroși seniori au expus problemele cu care se confruntă. Soluțiile se vor regăsi în programul electoral al lui Adrian Niță și al echipei PSD Piatra-Neamț

Sediul PSD Piatra-Neamț s-a dovedit a fi neîncăpător joi după-amiază, cu prilejul întâlnirii seniorilor social-democrați din cadrul Organizației de Pensionari de la municipiu.

A fost o discuție caldă și constructivă cu seniorii noștri, pe care am avut-o, împreună cu colegii mei Dragoș Chitic și Sauciuc Cristian, la inițiativa și invitația domnului Neculai Pușcașu, președintele Organizației Județene a Pensionarilor, și a domnului Neculai Chirilă, președintele pensionarilor de la organizația din Piatra-Neamț.
Seniorii reprezintă un segment important din populația orașului și ocupă un loc principal pe agenda mea, în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.
Am discutat despre problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice din orașul nostru, extrem de nemulțumite în legătură cu ceea ce le oferă actuala administrație. Mă bucură faptul că au participat la întâlnire într-un număr atât de mare, întrucât îmi pot crea o imagine detaliată a cerințelor acestora. Mi-am notat aspectele ridicate și îi asigur pe seniori că le vor regăsi în programul meu electoral.
Persoanele vârstnice din Piatra-Neamț au nevoie de un primar care să le asculte problemele și să le rezolve.
Le sunt recunoscător seniorilor pentru susținerea și implicarea în viața de zi cu zi a cetății și sunt convins că împreună vom face administrație de calitate, ca să ne mândrim din nou cu Piatra-Neamț!

a declarat Adrian Niță,
candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate