O altă cărămidă la temelia unui viitor curat – igienizarea spațiilor verzi din Bicaz

Pe data de 27 Aprilie 2023, peste 100 de elevi de gimnaziu din cadrul școlii Regina Maria Bicaz, și-au pus mănușile de mici ecologiști și au participat la o oră de igienizare a spațiilor verzi din jurul școlii, în parcuri și în preajma râului Bistrița.

Entuziasmul și pasiunea de care au dat dovadă s-a resimțit în rândul cadrelor didactice și al adulților din jur, făcând acest eveniment organizat de voluntarii Asociației Bicazul Nostru și cu suportul Asociației Mai Mult Verde, o altă cărămidă la temelia unui viitor curat.

Generațiile tinere au șansa de a repara greșelile noastre, de a curăța pădurile și râurile, de a planta copacii pe care noi i-am trimis în țări străine pentru un ban rapid. Tot ce își doresc de la părinți și mentori este suportul lor și implicare.

Această acțiune face parte din proiectul Cu Apele Curate, așa că mulțumim încă o dată sponsorilor, partenerilor, voluntarilor, în special lui Teposu Tep și Ion Botezatu. Proiectele de mediu pentru frumoasa noastră zonă nu se vor termina aici, educația tuturor generațiilor fiind o prioritate pentru noi.

Echipa ABN

sursa: Asociația Bicazul Nostru

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate